Duitsland

Op vakantie naar het Bayerischer Wald

Op vakantie naar het Bayerischer Wald is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur. Het Bayerischer Wald, ofwel Beierse Woud, is een beschermd natuurgebied in Beieren, Duitsland en het is een van de mooiste ter wereld. Het gebied bestaat uit meer dan 1.000 km² bos en is perfect om te wandelen, te fietsen, te kanoën of te motorrijden. Er zijn verschillende campings, hostels, hotels en resorts die gelegen zijn in de natuur en u kunt er ook kiezen voor een luxe accommodatie in de steden.

Skiën en andere activiteiten in het Beierse Woud

Er zijn ook een aantal mogelijkheden om te skiën, waaronder de Fellhornbahn in Fischbachau, laaggelegen resorts zoals Hohenbogen en het familiegerichte Zellers. Er zijn ook een paar kleinere skigebieden zoals de Mitterfelden en de Wankbahn. Er zijn veel activiteiten te doen in het Bayerischer Wald, waaronder zwemmen, winkelen, musea bezoeken, sightseeing, enzovoort.

Er zijn veel wandel- en fietspaden te vinden langs afgelegen meren, watervalletjes, bospaden, berghutten, enz. Het Bayerischer Wald is ook een geweldige plek voor de liefhebbers van wildparken. Er is een berenpark, een hertenpark, een Rehpark en een wildpark dat helemaal is gewijd aan de lokale fauna. Naast al deze activiteiten kunt u ook genieten van lokale lekkernijen zoals de typische regionale biertjes of de oude delen van de steden Bad Kötzting, Grafenau of Passau bezoeken. Al met al is een vakantie in het Bayerischer Wald een geweldige manier om te ervaren hoe het is om in een van de mooiste natuurgebieden ter wereld te zijn.

Een rustige vakantiebestemming in Duitsland

Als u op zoek bent naar een prachtige, rustige vakantiebestemming, dan is een bezoek aan het Bayerischer Wald een geweldige keuze. Of u nu rust zoekt in het bos of een avontuur beleeft in de bergen, Duitsland biedt een diversiteit aan activiteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Bezoek Bad Kötzting, Grafenau of Passau om een bezoek te brengen aan de regio en te genieten van de vele bezienswaardigheden. Bewonder het mooie barokke uitzicht van Passau of maak een wandeling door de heuvels in Grafenau. Geniet van de natuur in het zuidelijke deel van het Nationaal Park Bayerischer Wald met zijn tal van meren, grote bossen en spectaculaire uitzichten.

Een vakantie in het Bayerische Wald is een genot voor mensen die houden van de rust en kalmte van de natuur. Van de rustige bergmeren tot de spectaculaire uitzichten, er is een diversiteit aan landschappen om te verkennen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes waar u tijdens uw verblijf kunt genieten van de prachtige omgeving. Er zijn grote bossen, heuvels, rivieren, moerassen en nog veel meer dingen om te zien. Er zijn verschillende prachtige dorpjes die het bezoeken waard zijn. Er is ook een uitstekend aanbod van restaurants waar u terecht kunt voor de internationale keuken. U kunt allerlei soorten recreatie beleven, zoals wandelen, klimmen, paardrijden, kanoën en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *